Hvad betyder TENS?

TENS (eller TNS) står for Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation, altså elektrisk nervestimulering gennem huden. Ved at sende specielt udformede elektriske impulser gennem huden og ind mod nervebanerne kan man dels blokere for de egentlige smerteimpulser, dels aktivere kroppens naturlige smerteforsvar.

 

Hvordan bruges TENS

I vejledningen, der følger med apparatet, anbefales forskellige programmer og forskellige måder at sætte elektroderne på til forskellige slags smerter. Det endelige valg af program og elektrodeplacering er imidlertid dit eget, det der giver bedst resultat. Det er derfor vigtigt at man giver sig tid til at prøve sig frem, måske op til 2 - 3 uger, men de fleste får smertelindring meget hurtigere.

Læs mere...

 

 

 

 

 

Sådan køber du hos bensmith

 

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Ud over købelovens almindelige garantibestemmelser tilbydes vore kunder følgende garanti:

Hvis du indenfor 3 uger efter købet ikke har opnået den ønskede smertelindring kan du returnere dit apparat til BENSMITH og få beløbet tilbagebetalt, fratrukket forsendelse samt kr.75,- for forbrug af elektroder og batterier.

 

Bestilling

De ønskede varer kan bestilles pr telefon, telefax eller e-mail.

Telefon 2440 9105
e-mail: bensmith@bensmith.dk

 

Betaling

Forsendelsen vedlægges faktura og indbetalingskort, som kan betales over nettet, i banken eller på posthuset.

 

Forsendelse

TENS og EMS apparater sendes som registreret postpakke. Private forsendelser tillægges derfor postvæsenets gebyr, som for 2009 er kr. 75,- Elektroder sendes portofrit som brev til alle kunder.

 

 

Ny side 1